E-chopper huren


Ontdek Noord-Holland op een unieke en milieuvriendelijke manier op onze e-chopper. Het is stoer, ontspannen en vooral heel erg leuk! Geniet van de prachtige natuur zonder deze te belasten en klets tussendoor gezellig met je familie of vrienden. In onze interactieve app vind je genoeg leuke routes langs het meer of richting het strand en de duinen. De e-choppers gaan maximaal 25 kilometer per uur en hebben een actieradius van maximaal 60 kilometer. Voor het huren van een e-chopper moet je in het bezit zijn van een geldig auto- of scooterrijbewijs.

De genoemde tarieven zijn inclusief zwemvesten. Wetsuits kunnen gehuurd worden tegen een meerprijs van €10. Bekijk de tarieven in onderstaand overzicht en neem contact met ons op om direct te reserveren!

Direct reserveren
1 persoon
Volledig elektrisch
vanaf €45

Handig om te weten


E-Chopper

Onze e-choppers zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en de brede banden zorgen voor een stabiele wegligging. Door de lage instap en ruime single-seat zit de e-chopper comfortabel. Het dragen van een helm is niet verplicht.

E-Chopper huren

Voor het huren van een e-chopper dien je een geldig bromfietscertificaat of autorijbewijs mee te nemen. Daarnaast berekenen we een borg van € 100,-. Dit bedrag kan contant of per pin worden afgerekend. Op stap met meer dan 15 personen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Arrangementen

Wij bieden verschillende leuke arrangementen voor een uitje met het gezin, familie, vrienden of het bedrijf. Combineer het rijden van een e-chopper bijvoorbeeld met een tochtje op het water in één van onze sloepen of een heerlijke barbecue bij terugkomst in Uitgeest.
Bekijk arrangementen.

Tarieven E-Chopper huren


Dagdeel
Tijdstip
Tarief
Ochtend
09.30 – 13.00
€45
Middag
14.00 – 17.30
€45
Avond (In overleg)
18.00 – 21.30
€45

De huurprijs van een e-chopper is inclusief een WA-verzekering met een eigen risico tot € 1000,- bij schade aan derden. Bij schade aan het gehuurde voertuig zullen de kosten in rekening bij de huurder worden gebracht. Een upgrade van de verzekering is mogelijk voor € 5,- per e-chopper. Het eigen risico bij schade aan derden zal dan maximaal € 100,- bedragen. Klik hier voor de algemene voorwaarden, onder andere met betrekking tot de waarborgsom

Toch liever het water op?


Liever het water op? Wij verhuren sloepen, zeilboten en motorboten.