E-chopper huren


Rijden op een e-chopper is leuk! Het is fluisterstil en emissievrij. Zo ervaar je het gevoel van vrijheid tijdens dit unieke uitje. Op een van onze e-choppers kun je op een ontspannen, milieuvriendelijke en unieke manier gebieden ontdekken zonder de natuur hierbij te belasten. Dus ga eens een dagje e-chopper rijden. Daar krijg je geen spijt van! Wij hebben diverse leuke routes langs het meer of naar het duin/strand voor je beschikbaar. De Choppers gaan ong 30km/h en hebben een actieradius van ongeveer 65km. Voor het huren van een e-chopper dien je 18 jaar te zijn en in het bezit van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs.

De genoemde tarieven zijn inclusief zwemvesten. Wetsuits kunnen gehuurd worden tegen een meerprijs van €10. Bekijk de tarieven in onderstaand overzicht en neem contact met ons op om direct te reserveren!

Direct reserveren
1 persoon
Volledig elektrisch
vanaf €45

Handig om te weten


E-Chopper

De E-Chopper gaat maximaal 30 kilometer per uur en heeft een actieradius van circa 65 kilometer! Op onze choppers hoef je geen helm te dragen.

E-Chopper huren

Wil je de E-Chopper huren? Breng dan een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs mee. We vragen daarnaast om een borgbedrag van €50. Dit bedrag kan contant of per pin worden afgerekend.

Arrangementen

Combineer het E-Chopper rijden met sloepvaren voor een onvergetelijke dag op het water! We bieden verschillende aantrekkelijke arrangementen voor het hele gezin of bedrijf. Bekijk arrangementen.

Tarieven E-Chopper huren


Dagdeel
Tijdstip
Tarief
Ochtend
10.00 – 13.30
€45
Middag
14.00 – 17.30
€45
Avond (In overleg)
18.00 – 21.30
€45

Toch liever het water op?


Liever het water op? Wij verhuren sloepen, zeilboten en motorboten.